Música
,
2018
Dissabte 3 de febrer, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert d'Arlo

Música fuera de tiempo és el nou treball discogràfic d'Arlo, un disc conceptual, però també un disc de cançons, en el qual la banda creix en sons i matisos, en harmonies i textures. Fidel a la formació amb dues bateries contundents, baix poderós i guitarres afilades, rock and roll d'escola i arrel americana però obert al folk-rock contemporani, la incorporació de nous instruments com el Hammond o el Lap Steel aporta nous sons i colors al personal estil de la banda. 

Música fuera de tiempo resumeix a la perfecció el concepte i les cançons. Els músics experimenten i arrisquen sense concessions, música intemporal i atemporal, temps fora de temps, on els textos també tenen gran importància amb lletres més introspectives i emocionals, en què habiten outsiders, beatniks, inconformistes, fantasmes i licantrops rebels, en un clar referent als seus poetes més admirats i llegits. 

Arlo és el nom del músic i fill de Woody Guthrie, i és per aquest sextet un tret d'identitat molt lligat a les bandes i els músics que més els han influenciat: Neil Young, Dylan, Stones, Tom Petty, Wilco, Ben Harper... Tom Petty, ara que ens ha deixat, ara més que mai Tom Petty

Arlo el componen 6 músics de Lleida, amb la incorporació d'un nou membre al Hammond, sintes, lap steel i guitarres, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, i que compten amb diversos discos al mercat. A més, han col•laborat en diversos enregistraments i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions en el seu propi estudi, Crazy House. 

Preu: 

12€ anticipada | 15€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1