Música
,
2018
Dijous 17 de maig, 22h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Belako

Render Me Numb, Trivial Violence és el seu esperat tercer disc publicat via El Segell del Primavera / Belako Rekords i serà distribuït internacionalment per PIAS. Un disc valent que parla d'una societat insensible davant les diverses formes de violència propagades explícita i implícitament per la televisió. Un crit de protesta contra la violència de gènere, el bloqueig als refugiats i immigrants, la corrupció de la classe política... Des de la perspectiva d'una generació que lluita per un futur incert, moltes vegades lluny de casa, nedant entre les bretxes socials i l'atordiment de les noves tecnologies. 

Després de realitzar una llarga gira des del 20 de setembre de 2017 amb més de 30 concerts per Rússia, Japó, Corea del Sud, Mèxic, EUA, Alemanya, Anglaterra i Escòcia... La banda de Mungia anuncia el seu llançament internacional i les primeres dates de la nova gira. Belako ha guanyat L'Ull Crític de RNE, el Premi Rolling Stone al grup revelació, els Iberian Music Awards o els Premis de la Música Independent al millor directe de l'any. 

Després de no deixar indiferents a ningú en Festivals com Primavera Sound, FIB, Mad Cool, BBK Live amb la seva barreja de post punk, rock, electrònica i grunge revisitat en el seu personal coctelera contemporània. "Render Em Numb, Trivial Violence" serà el següent gran pas en una carrera plena de grans moments, cançons brillants, llargues gires i directes explosius. 

Preu: 

14€ anticipada | 17€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1