Música
,
2018
Dissabte 14 d'abril, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Cycle

La banda madrilenya Cycle arrisquen i sorprenen. Després de diversos àlbums en els quals la presència d'electrònica era natural i permanent, ara aposten pel rock en estat pur, rabiós, descarat i directe a la jugular, sense artificis ni posturejos, reivindicant i bevent de les seves pròpies influències musicals i personals: rock, punk, new wave, Madchester, etc. i aportant-li aquesta "signatura Cycle" tan reconeixible i celebrada quan sonen, a tot drap, en festivals, ràdios o clubs. 

Per a aquesta nova entrega "electrik", Cycle han comptat amb les col·laboracions d'artistes de la indiscutible talla indie de Floren (Los Planetas), Guille Mostaza i Luis Rodríguez (Lleó Benavente). També la suggerent veu de La China Patino té més empremta, igual que les guitarres de Juanjo Reig que aconsegueixen més protagonisme que mai. 

Estem davant dotze cançons que exhalen energia, joventut eterna i excitació; els tornarà l'emoció i la tremolor sobre les taules. És el que volien i ho han aconseguit. En el seu nou directe comptaran amb un segon guitarra sobre l'escenari per substanciar aquest joc d’alta tensió entre les cordes que tanta presència, i rellevància, tenen a tot el disc. I és que no hi ha dubte que no hi ha millor títol possible per al mateix; 'Electrik' conté una dotzena de llançaments sense pietat que, partint d'una primera idea més fosca i poètica, han aconseguit imposar-se per enganxar un cop de puny de frescor rockista. 

Preu: 

12€ anticipada | 15€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1