Música
,
2018
Dissabte 27 d'octubre, 18h
Teatre de la Llotja
Lleida

Concert de Damaris Gelabert i la seva banda

Un concert ideal per gaudir de bona música en família.

Sinopsi: 

Naturalment és el títol del nou disc de la Dàmaris Gelabert, el disc més familiar de l’autora. La reconeguda cantant fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i els arranjaments del músic Àlex Martínez i a la col•laboració de músics de renom com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country passant pel rock, la rumba i la bossa nova.

El tema principal que dona nom a l’àlbum Naturalment és un crit optimista a la vida a prop de la natura aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. Cançons que no només ens parlen de la natura sinó del fet de viure la vida amb naturalitat. Les temàtiques de les cançons ens ajuden a transmetre i a reafirmar valors molt importants com escoltar la gent gran, menjar saludablement, respectar i estimar els animals, llegir, l’amistat, l’ecologia,etc.

També inclou els temes Comença l'estiu, Fruites i verdures i Sóc ric que la cantant ja havia presentat en anteriors videoclips.

Preu: 

De 17 a 20€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1