Música
,
2018
Divendres 5 d'octubre, 22h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Ganges + Marion Harper

Per primera vegada a Lleida, en una de les parades de la seva gira estatal, arriba GANGES al Cafè del Teatre. De l’estela de la recent onada de pop electrònic taciturn i intimista que ha recorregut en els últims anys les illes britàniques en sorgeix Ganges, projecte madrileny de Tere Gutiérrez. A principis del 2017 publicaven el seu EP de debut, Lost Æsthetics, amb clars hits com la dream pop Origami on la suggerent veu de Teresa hi destaca com a gran reclam i que actualment acumula prop de mig milió de visualitzacions a youtube. La seva proposta és elegància, sensibilitat i savoir faire. Melodies hipnòtiques i ambiental en un dreampop d’influències anglosaxones que atrapa i convida a perdre’s en el seu món de boirina i nostàlgia. A principis de 2018 arribava el seu primer disc, Ganges, que inclou el seu èxit en espanyol 400 Millas Norte, que supera les 500.000 escoltes a Spotify i en el qual, sense renunciar a les seves qualitats evocadores obren una nova via d’exploració envers un pop més radiofònic. Des de llavors ha actuat a festivals com el MadCool, el Primavera Club, el Primavera Sound o el SXSW americà. 

Marion Harper torna a Lleida amb un nou àlbum, Hydrangea (Luup Records, 2017) després d'haver-hi ja presentat el seu anterior Cotton Candy. Hydrangea arriba després de 2 anys de la publicació del seu debut i d’haver girat arreu del territori en sales i festivals com el Festival Strenes, l’Acústica de Figueres o el Festival Altaveu, i d’haver compartit escenari amb bandes com M83, Dorian o Marlango. A més, el seu primer llarg va ser reconegut amb el Premi Descobertes 2016 pel Festival Strenes i una nominació a Millor Artista Revelació als Premis ARC. 

Amb Hydrangea arriba la maduresa sonora de Harper. Lluny queda la Marion que es va presentar en societat amb 17 anys i un EP anomenat Seasons (Luup Records, 2014), on hi predominaven melodies innocents i folk. Amb aquest nou disc, hi trobem una Marion Harper seduïda per l’electrònica, després de flirtejar-hi amb Cotton Candy. Estem davant del disc més personal de Harper fins al moment amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort. Aquest darrer disc ha obert les portes de la seva internacionalització amb visites a països com Alemanya i Itàlia i la seva confirmació a festivals com el Primavera Sound. 

Preu: 

12€ anticipada | 15€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1