Música
,
2018
Divendres 16 de febrer, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Los Tiki Phantoms

Han tornat! Los Tiki Phantoms han resolt "El misteri del talismán" (Discmedi, 2015), i han fet servir els seus poders màgics per composar aquesta gran "Aventuras en celuloide" (Discmedi, 2017) on trobem surf clàssic barrejat amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies que podrien haver sonat en qualsevol ball de fi de curs dels anys 50. Tot això passat pel "filtre Tiki", és a dir, una base rítmica demolidora, melodies enganxoses i un directe amb grans dosis d'humor i potència espectacular. 

Los Tiki Phantoms han volgut retre homenatge a les tardes de cinema amb crispetes i refrescos, moments aquests que els han servit d’inspiració en moltes de les cançons que podem trobar en aquest disc. De manera que deixa volar la imaginació i explora planetes llunyans amb "Viaje estelar", cavalca pel desert a "El caballo del malo" o en "El renacido" i guanya una carrera de cotxes Hot-Rod a "Locos sobre ruedas". 

El seu anterior disc, coincidint amb el desè aniversari de la banda, va ser el seu treball més rodó i va acabar de consolidar la banda. El seu tema “bala de plata” va animar la graella d’MTV Espanya, convertint-se en la sintonia del programa d’èxit d’Alaska i Mario. 

Ja han fet moure l'esquelet a escenaris d’Espanya, França, Alemanya, Holanda i Bèlgica, portant el seu ritme desenfrenat a sales i festivals com el FIB, Cruïlla, Low, Sonorama o el festival Viva Las Vegas (USA). 

Preu: 

9€ anticipada | 12€ taquilla

Més informació: