Música
,
2018
Divendres 11 de maig, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de McHenry, Enjuanes & Fumero

El grup interpretarà clàssics del jazz amb la sonoritat d’una formació original i que serà el resultat de la fusió de tres personalitats diferents amb l’objectiu comú de fer una música on constantment succeeixin coses. 

Bill McHenry. Saxofonista i compositor nord-americà que viu a Nova York, Barcelona i Maine. Ha realitzat 7 enregistraments com a líder, i és conegut pel seu treball amb Andrew Cyrille, Paul Motian, Eric Revis, Guillermo Klein, Andrew D'Angelo, Reid Anderson, Orrin Evans, John McNeil, Ben Waltzer, Rebecca Martin, Duane Eubanks , Jamie Saft i Ethan Iverson. 

Els seus primers dos àlbums per al segell Sunnyside, Roses i Ghosts of the Sun són amb Paul Motian, Reid Anderson i Ben Monder. L'àlbum de 2012, La Peur du Vide, va ser gravat en directe al Village Vanguard amb Orrin Evans, Eric Revis i Andrew Cyrille. 

Alfons Enjuanes. Guitarrista català que ha treballat amb músics com Peer Wyboris, Horacio Fumero, Albert Bover, Sean Levitt, Bill McHenry, Chris Kase, Fredrik Carlquist, Raynald Colom, Joan Chamorro, Jorge Rossy, R.J. Miller, Bruce Arkin, Mariano Loiácono i Esteve Pi entre d’altres.

Preu: 

8€ anticipada | 10€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1