Espectacles
,
2018
Del 6 al 9 de setembre
Via Verda
Tàrrega

Espectacle 'Ohtli'

A càrrec de la companyia D'Jade, en el marc de la FiraTàrrega 2018.

Horari: 

Dijous 6 de setembre, 23h
Divendres 7 de sembre, 18h (castellà), 20h (castellà), 22h (castellà)
Dissabte 8 de setembre, 00h (castellà), 18h (castellà), 20h (castellà), 22h (anglès)
Diumenge 9 de setembre, 00h (anglès), 18h (castellà), 20h (castellà)

Sinopsi: 

En la llengua nàhuatl, 'ohtli' vol dir 'camí'. Aquest espectacle es basa en la metàfora del camí com a experiència de la vida que tots transitem cap a la mort. Un homenatge a l'existència i a la saviesa ancestral i un recordatori de la nostra condició efímera, en forma de ritual col·lectiu*. En aquest cas, el camí pren la forma simbòlica del riu -al·legoria del naixement i del decés- i més concretament del riu Ondara, a la llera del qual tindrem l'oportunitat de fer una descoberta de l'espai i de diverses històries entrelligades. Un espectacle itinerant per a tots els públics, amb una poètica visual i sonora orientada cap al realisme màgic, opera prima de la seva directora, Claudia González, exalumna del Màster de Creació en arts de carrer de FiraTàrrega

* És convenient que els espectadors vinguin amb ganes de gaudir de la natura i del passeig i que portin algun objecte o element de memòria que simbolitzi la seva història personal.

Preu: 

12€

Fitxa tècnica: 

Direcció escènica i intèrpret: Claudia Lizeth
Ajudantia de direcció: Lluki Porta
Col·laboració direcció escènica: Marga Socias
Producció executiva i distribució: Jaume Nieto
Disseny gràfic: JM Parralejo
Fotografia: Sebastian Troncoso Silva
Il·lustració: Tamara Aira Producció de Compañía D'Jade amb el suport de FiraTàrrega (producció inclosa al programa Suport a la Creació) i el festival Arrela't de Malgrat de Mar.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1