AGENDA
Arts
365 StreetPortraits
2018
Del 4 de juliol al 31 d'agost
  • Lleida
Centre de Recursos Juvenils 'Palma'

Exposició '365 StreetPortraits'

'365 StreetPortraits', és un projecte fotogràfic en construcció, que Mario Aguilar realitza durant tot el 2018 i que consisteix a realitzar un retrat fotogràfic cada dia a la ciutat de Lleida. La dinàmica del projecte és senzilla: durant tot l'any 2018, el fotògraf acompanyat de l'Aparicia (el nom de la càmera que l'ajuda a immortalitzar aquests moments), passeja per la ciutat de Lleida amb la finalitat de trobar una persona desconeguda que vulgui participar en el projecte. Sempre amb el consentiment del retratat, s'efectua una petita sessió que acabarà convertint-se en la fotografia d'aquell dia.

El projecte, que aquest mes acaba de complir la meitat del repte marcat, intenta documentar gràficament als ciutadans i ciutadanes que temporalment o de forma permanent es troben a la ciutat de Lleida. Sempre amb una edició en blanc i negre per aconseguir obviar tot allò que no és important, el projecte és, si més no, un projecte fotogràfic d'experimentació social de fotografia de carrer.

Horari: 

De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30h, i dilluns i dimecres de 16:30 a 20:00h

Durant el mes d'agost, es podrá visitar dels dies 1 al 3 i del 27 al 31.

Inauguració: 

Dimecres 4 de juliol, 19h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Joan Morey
Del 28 de juny al 30 de setembre
Lleida
Del 3 d'agost al 18 de novembre
La Bisbal d'Empordà
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 5 de setembre, 22:30h
Lleida
Comalada
Del 5 al 26 d'agost
L'Ametlla de Segarra
Ohtli
Del 6 al 9 de setembre
Tàrrega
Dani Galindo
Del 21 de setembre al 3 d'octubre
Cassà de la Selva