AGENDA
Arts
Caixanegra
2018
Del 10 d'octubre al 5 de novembre
  • Lleida
Espai Cavallers

Exposició 'Caixa negra. Fotografia/18'

'Caixa negra. Fotografia/18' és una mostra col·lectiva de fotografia d’artistes de les terres de Lleida que arriba a la seva tercera edició aquesta tardor.

Un total de deu fotògrafs de les nostres terres han estat convidats a mostrar una part de la seva obra, sense allunyar-se de la intenció i de l’esperit que va caracteritzar la primera edició : el concepte de caixa negra com a element articulador, la caixa negra com a centre aglutinador d’un procés creatiu que, des de cada individualitat, apunta cap a un tot divers i heterogeni, plural, però amb el denominador comú de la intencionalitat, del gest creatiu conscient, on la mirada no se centra ja tant en el procés com en el producte final i en la recepció que d’aquest se’n derivi.

Aquesta caixa negra esdevé, d’aquesta manera, un contenidor d’informació eminentment visual, una mena de banc de proves on els diferents fotògrafs que participen redescobreixen fragments de realitat amb la intenció que l’espectador interpreti, a través de la seva mirada i des de la seva experiència de vida, la informació guardada en aquesta caixa negra a la qual ara s’apropa.

Es tracta de Jordi Adrià, Hèctor Clivillé, Aida Lesan, Ares Mahol, Xavier Pardina, Jaume Pujol, Xavier Rué, Jordi Rulló, Iolanda Sebé i Lidia Vives.

Inauguració: 

Dimecres 10 d'octubre, 20h

Programa: 

A l'entorn de l'exposició,  el dia 27 d'octubre a les 12 del matí, s'organitzarà una taula rodona que debatrà sobre el procés creatiu en qualsevol disciplina sigui artística, culinària, d'investigació científica, escriptura o teatre. El mateix dia hi haurà un mercat de fotografia en format petit dels participants a l'exposició.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Guinovart a cavallers
De l'11 de desembre al 27 de gener
Lleida
Les veus
De l'11 de desembre al 6 de gener
Lleida
Detritus
Del 30 de novembre al 13 de gener
Tàrrega
Diumenge 16 de desembre, 12:30h
Vilafranca del Penedès
Diada del Garrotín
Del 24 de novembre al 6 de gener
Lleida
Exposició de pintures de Pedro M. Calavia
Del 10 al 31 de desembre
Tarragona
FemArt - 25 anys
A partir del 14 de desembre
Barcelona