AGENDA
Arts
Sandoval
2018
De l'1 al 25 de març
  • Lleida
Cafè del Teatre

Exposició 'Homenatges de P. G. Sandoval'

Sinopsi: 

"M’he permès de reproduir les obres d’aquests artistes que varen desenvolupar la seva obra durant el segle XX; grans creadors que sempre m’han estimulat en el meu desig de ser pintor. 

Òbviament, es tracta d’un homenatge i, alhora, un repte tot posant a prova el meu coneixement del gravat en la seva expressió més pura. Les obres que aquí s’exposen són reproduccions dels seus quadres així com alguns autoretrats on m’he donat llicència per incloure-hi alguna petita broma. D’altra banda, he volgut ser tant fidel a l’original com fos possible. M’he basat en la reproducció visual i els he adaptat a un format molt semblant, on he prescindit d’interpretació lliure, de manera gens diferent a les versiones de Van Gogh que he realitzat anteriorment. Aquests no són els únics que m’han interessat per diversos motius, ja que la llista d’aquells artistes a qui admiro seria inacabable. 

La matriu –o gravat– està realitzada sobre planxa de ferro, fent servir mordent d’àcid nítric, valent-me de la tècnica anomenada aiguafort (aiguatinta)." Sandoval

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Hannah dels tres països
Dissabte 19 de gener, 18h
Lleida
III JazzConcabella
Del 19 de gener al 23 de març
Els Plans de Sió
Ruscalleda
Dissabte 19 de gener, 19h
Les Borges Blanques
Exposició ‘Miquel Falgàs: La Peribilitat del Nom’
Del 12 de gener al 12 de febrer
Reus
El hilo invisible
Dimecres 16 de gener, 10:30h
Lleida
Orozco
Diumenge 31 de març, 19h
Lleida