AGENDA
Arts
Joan Morey
2018
Del 28 de juny al 30 de setembre
  • Lleida
Centre d'Art la Panera

Exposició 'Joan Morey. Cos social'

Centre d’Art la Panera, presenta 'Joan Morey. Cos social', de Joan Morey, projecte guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona, i que també va comptar amb la col·laboració especial de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i el suport del centre de producció i recerca d’arts visuals HANGAR. 

Inauguració: 

Dijous 28 de juny

Sinopsi: 

És una proposta audiovisual de Joan Morey que examina la construcció social del cos en la cultura contemporània occidental i el seu desencadenant en l’àmbit de la performance. El punt de partida del projecte és la representació de les lliçons d’anatomia en la pintura del Renaixement i el Barroc i la seva performativitat. Des d’una revisió dels enfocaments teòrics de la sociologia del cos; el projecte planteja la recreació d’una lliçó anatòmica en la que es contraposen dos elements principals: el cos actual (del performer) i un escenari històric (l’antic amfiteatre anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya). 

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Arcadi Volodos
Divendres 26 d'octubre, 20:30h
Lleida
Exposició ‘Oblit’ de Rubén Perdomo
Del 5 al 31 d'octubre
Riudoms
Sònia Alins
Del 5 d'octubre al 25 de novembre
Tàrrega
Lliçó de Diògenes
Dimarts 23 d'octubre, 17h
Girona
Antonio Mestre
Del 10 al 23 d'octubre
Lleida
Blanc Orígens
Dies 27 i 28 d'octubre
Vilanova i la Geltrú
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 d'octubre, 22:30h
Lleida
exposició de Montse Gonzàlez Papiol
Del 16 al 29 d’octubre
Torredembarra