AGENDA
Arts
Joan Morey
2018
Del 28 de juny al 30 de setembre
  • Lleida
Centre d'Art la Panera

Exposició 'Joan Morey. Cos social'

Centre d’Art la Panera, presenta 'Joan Morey. Cos social', de Joan Morey, projecte guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona, i que també va comptar amb la col·laboració especial de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i el suport del centre de producció i recerca d’arts visuals HANGAR. 

Inauguració: 

Dijous 28 de juny

Sinopsi: 

És una proposta audiovisual de Joan Morey que examina la construcció social del cos en la cultura contemporània occidental i el seu desencadenant en l’àmbit de la performance. El punt de partida del projecte és la representació de les lliçons d’anatomia en la pintura del Renaixement i el Barroc i la seva performativitat. Des d’una revisió dels enfocaments teòrics de la sociologia del cos; el projecte planteja la recreació d’una lliçó anatòmica en la que es contraposen dos elements principals: el cos actual (del performer) i un escenari històric (l’antic amfiteatre anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya). 

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Maria Montes
Del 6 de juny al 30 de setembre
Lleida
Del 3 d'agost al 18 de novembre
La Bisbal d'Empordà
Comalada
Del 5 al 26 d'agost
L'Ametlla de Segarra
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 5 de setembre, 22:30h
Lleida
Flou Papagayo
Del 7 al 9 de setembre
Tàrrega
Josep M. Miró i Rosinach
Del 20 de juliol al 19 d'agost
Tàrrega
7 Onades, Vanesa Zaro
De l'1 al 17 d'agost
Ripoll