AGENDA
Arts
Vallpalou
2018
Del 18 de setembre al 15 de març
  • Lleida
Fundació Vallpalou

Exposició 'Mira't en arxipèlag'

'Mira’t  en arxipèlag', és una estratègia, un viatge a través de les diferents capes de les estructures del treball creatiu. Esdevé una manera d’arribar a composar diferents lectures  de la creació de Teresa Vall-Palou, per arribar a anar una mica més enllà en la percepció del què ens suggereix.

S'entèn el conjunt creatiu de l’artista com un arxipèlag composat per diferents illes, a partir d’aquesta idea podem entendre la visita com un recorregut per aspectes com el procés, el color, la forma, les grafies, els volums, les empremtes i els objectes.

La unió de tots aquests apartats pot ajudar-nos, o potser no, a configurar un coneixement amb més profunditat del seu quefer creatiu, però en tot cas segur que ens descobreix aspectes inèdits de la seva obra.

Inauguració: 

Dimarts 18 de setembre, 19h

Sinopsi: 

En aquesta exposició es podrà veure la darrera obra de Vall Palou en pintura, ceràmica, objectes d'art i gravat. Així mateix es presentaran els darrers llibres d’artista fets conjuntament amb: Jaume Pont, 'Fata Regina', i Àngels Moreno, 'La Festa de l’Intocable'.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Benet Rossell
Del 9 a l'11 d'abril
Lleida
Exposició 'Sensibilitat' de Josep Martínez Cano
Del 7 de març al 5 d'abril
Cambrils
Rosa Siré
Del 9 de març al 4 d'abril
Lleida
Del 12 de gener al 30 de juny
La Bisbal d'Empordà
Ars Viva Jordi Miralpeix
Del 22 de febrer al 31 de març
Manresa
Exposició 'La Dona'
Del 21 de març al 21 d'abril
Tarragona
Exposició 'Fluvial' de Lola Barranco Cascón
Del 8 al 31 de març
Girona