AGENDA
Arts
Vallpalou
2018
Del 18 de setembre al 15 de març
  • Lleida
Fundació Vallpalou

Exposició 'Mira't en arxipèlag'

'Mira’t  en arxipèlag', és una estratègia, un viatge a través de les diferents capes de les estructures del treball creatiu. Esdevé una manera d’arribar a composar diferents lectures  de la creació de Teresa Vall-Palou, per arribar a anar una mica més enllà en la percepció del què ens suggereix.

S'entèn el conjunt creatiu de l’artista com un arxipèlag composat per diferents illes, a partir d’aquesta idea podem entendre la visita com un recorregut per aspectes com el procés, el color, la forma, les grafies, els volums, les empremtes i els objectes.

La unió de tots aquests apartats pot ajudar-nos, o potser no, a configurar un coneixement amb més profunditat del seu quefer creatiu, però en tot cas segur que ens descobreix aspectes inèdits de la seva obra.

Inauguració: 

Dimarts 18 de setembre, 19h

Sinopsi: 

En aquesta exposició es podrà veure la darrera obra de Vall Palou en pintura, ceràmica, objectes d'art i gravat. Així mateix es presentaran els darrers llibres d’artista fets conjuntament amb: Jaume Pont, 'Fata Regina', i Àngels Moreno, 'La Festa de l’Intocable'.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Cösmix
Diumenge 2 de desembre, 18h
Cervera
Concert de Santa Cecília
Diumenge 18 de novembre, 19h
Lleida
La tortue rouge
Dijous 22 de novembre, 18h
Lleida
Sònia Alins
Del 5 d'octubre al 25 de novembre
Tàrrega
Cultura i salut
Del 6 al 25 de novembre
Lleida
Custodia compartida
Dimecres 21 de novembre, 19h
Girona