AGENDA
Arts
À table
2018
Del 4 de març al 24 de juny
  • Agramunt
Espai Guinovart

Exposició 'À table'

Tota la trajectòria artística de Guinovart mostra la relació estreta amb els aliments, i especialment, en el terreny de la pintura en què s'aprecia una tendència molt marcada cap a l'ús d'iconografia alimentària (sardines, blat, ous, etc.). El menjar és un dels temes o aspectes recurrents en l'obra d'aquest artista i, tanmateix, és un tema del qual historiadors, crítics o comissaris han tractat poc. 

L'exposició reuneix algunes de les peces més representatives d'aquesta relació singular a través d'un recorregut per les diferents disciplines amb les quals l'artista va tenir més contacte (pintura, escultura o dibuix) però també amb un material que té un suport inusual, com plats, paelles, copes... En aquestes obres veiem com l'artista transforma els aliments i els fa actuar com a símbol subjectes a un context i a un territori.

Preu: 

3€ adult | 1,5€ descomptes | 5€ entrada i visita guiada | 3,5€ entrada amb descompte i visita guiada | 1,50€ per persona entrada grup | 3,5€ per persona entrada grup amb visita

Més informació: 

Et pot interessar

Lliçó de Diògenes
Dimarts 23 d'octubre, 17h
Girona
Blanc Orígens
Dies 27 i 28 d'octubre
Vilanova i la Geltrú
Exposició ‘Oblit’ de Rubén Perdomo
Del 5 al 31 d'octubre
Riudoms
Sònia Alins
Del 5 d'octubre al 25 de novembre
Tàrrega
exposició de Montse Gonzàlez Papiol
Del 16 al 29 d’octubre
Torredembarra
La malvada guineu ferotge
Diumenge 11 de novembre, 12h
Girona