AGENDA
Arts
À table
2018
Del 4 de març al 24 de juny
  • Agramunt
Espai Guinovart

Exposició 'À table'

Tota la trajectòria artística de Guinovart mostra la relació estreta amb els aliments, i especialment, en el terreny de la pintura en què s'aprecia una tendència molt marcada cap a l'ús d'iconografia alimentària (sardines, blat, ous, etc.). El menjar és un dels temes o aspectes recurrents en l'obra d'aquest artista i, tanmateix, és un tema del qual historiadors, crítics o comissaris han tractat poc. 

L'exposició reuneix algunes de les peces més representatives d'aquesta relació singular a través d'un recorregut per les diferents disciplines amb les quals l'artista va tenir més contacte (pintura, escultura o dibuix) però també amb un material que té un suport inusual, com plats, paelles, copes... En aquestes obres veiem com l'artista transforma els aliments i els fa actuar com a símbol subjectes a un context i a un territori.

Preu: 

3€ adult | 1,5€ descomptes | 5€ entrada i visita guiada | 3,5€ entrada amb descompte i visita guiada | 1,50€ per persona entrada grup | 3,5€ per persona entrada grup amb visita

Més informació: 

Et pot interessar

Fragment del cartell 'Camperol!' de Josep Subirats
Del 9 al 31 de maig
Escaladei
Ametller
Del 30 de març al 30 de juny
Cervera
Titelles
Del 18 d'abril al 23 de juny
Lleida
Del 12 de gener al 30 de juny
La Bisbal d'Empordà
Exposició 'Fa 45 anys que en tinc 45' de Lucia Perera
Del 8 de maig al 30 de juny
Cambrils
Tragèdia al call
Diumenge 2 de juny, 10:30h
Tàrrega
Exposició 'Art you talking to me?'
Del 8 de maig al 8 de juny
Tarragona