AGENDA
Arts
À table
2018
Del 4 de març al 24 de juny
  • Agramunt
Espai Guinovart

Exposició 'À table'

Tota la trajectòria artística de Guinovart mostra la relació estreta amb els aliments, i especialment, en el terreny de la pintura en què s'aprecia una tendència molt marcada cap a l'ús d'iconografia alimentària (sardines, blat, ous, etc.). El menjar és un dels temes o aspectes recurrents en l'obra d'aquest artista i, tanmateix, és un tema del qual historiadors, crítics o comissaris han tractat poc. 

L'exposició reuneix algunes de les peces més representatives d'aquesta relació singular a través d'un recorregut per les diferents disciplines amb les quals l'artista va tenir més contacte (pintura, escultura o dibuix) però també amb un material que té un suport inusual, com plats, paelles, copes... En aquestes obres veiem com l'artista transforma els aliments i els fa actuar com a símbol subjectes a un context i a un territori.

Preu: 

3€ adult | 1,5€ descomptes | 5€ entrada i visita guiada | 3,5€ entrada amb descompte i visita guiada | 1,50€ per persona entrada grup | 3,5€ per persona entrada grup amb visita

Més informació: 

Et pot interessar

Natural/artificial
Del 18 de gener al 10 de març
Manresa
Jane Eyre
Diumenge 3 de març, 19h
Lleida
Exposició ‘La Reixeta d’en Mallol’ a l'Aparador, la Seu d'Urgell
Del 14 de desembre al 27 de febrer
La Seu d'Urgell
Miniatures del Pirineu
Del 18 de gener al 8 de febrer
Juneda
Exposició ‘Miquel Falgàs: La Peribilitat del Nom’
Del 12 de gener al 12 de febrer
Reus
Pluja
Del 20 de desembre al 31 de gener
Lleida