IX Jornada de Tastets Gastronòmics

Novena Jornada de Tastets Gastronòmics. Enguany, girarà a l'entorn del pa.
Dissabte 10 de novembre
20:30h 'Parlem de bon pa', a càrrec de Pilar Marqués, presidenta del Gremi de Forners de les Terres de Lleida; Pau Borràs, vicepresident del Gremi de Forners de les Terres de Lleida; i Manel Serra, ex-professor del CF de Forneria i Rebosteria de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida.
21:15h 'La celiaquia i la dieta sense gluten', a càrrec de Núria Camats Pascual, Associació Celíacs de Catalunya.
Diumenge 11 de novembre
Des de les 11h Tastets gastronòmics
La Jornada comptarà amb dos activitats de cuina en directe:
· Una de la mà de Marina Solà, del Restaurant Què cuinem avui?
· I l’altra amb Josep Garrofé, cuiner local especialitzar en paelles.
Tiquet exposició i tastet: 5€
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.