AGENDA
Família
Posa't la gorra
2018
Diumenge 18 de febrer, 10h
  • Lleida
Seu Vella

Posa't la gorra

Per celebrar aquests 5 anys, enguany el nostre lema és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista induscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats. Enguany l’ha dissenyada DESIGUAL, una empresa textil multinacional, amb seu a Barcelona, que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres. Inspirant-nos en el nom de la marca, identifiquem enguany la festa que ens fa iguals i reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

Horari: 

10 a 14h

Programa: 

Consulta el programa complert aquí

Preu: 

7€

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 de febrer, 22:30h
Lleida
Plors de cocodril
Dissabte 10 de març, 17h
Lleida
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Safari
Diumenge 4 de març, 12h
El Vendrell
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
Taller vi
Dimecres 21 de febrer, 18h
Penelles
El renacido
Dimarts 20 de febrer, 17:30h
Lleida