AGENDA
Família
Posa't la gorra
2018
Diumenge 18 de febrer, 10h
  • Lleida
Seu Vella

Posa't la gorra

Per celebrar aquests 5 anys, enguany el nostre lema és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista induscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats. Enguany l’ha dissenyada DESIGUAL, una empresa textil multinacional, amb seu a Barcelona, que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres. Inspirant-nos en el nom de la marca, identifiquem enguany la festa que ens fa iguals i reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

Horari: 

10 a 14h

Programa: 

Consulta el programa complert aquí

Preu: 

7€

Més informació: 

Et pot interessar

Quatre Concerts Històrics
Dijous 22 de novembre, 20h
Lleida
Cicle de tallers ‘Per un Nadal Conscient’, Reus, 2018
Del 24 de novembre al 22 de desembre
Reus
Ocell mòbil - MónNatura Delta de l'Ebre
Dissabte 1 de desembre, 12h
Amposta
Dies 8 i 9 de desembre
Navata
Cösmix
Diumenge 2 de desembre, 18h
Cervera
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 novembre, 22:30h
Lleida
Els cistells de la Caputxeta
Dissabte 24 de novembre, 18:30h
Lleida
La Poderosa Comanda de Gardeny
Diumenge 25 d'octubre
Lleida