AGENDA
Família
Posa't la gorra
2018
Diumenge 18 de febrer, 10h
  • Lleida
Seu Vella

Posa't la gorra

Per celebrar aquests 5 anys, enguany el nostre lema és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista induscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats. Enguany l’ha dissenyada DESIGUAL, una empresa textil multinacional, amb seu a Barcelona, que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres. Inspirant-nos en el nom de la marca, identifiquem enguany la festa que ens fa iguals i reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

Horari: 

10 a 14h

Programa: 

Consulta el programa complert aquí

Preu: 

7€

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 5 de setembre, 22:30h
Lleida
Tandarica Circus
Diumenge 30 de setembre, 18h
Banyoles
A l'estiu l'or el busquem al riu
Dimecres 22 d'agost, 11h
Balaguer
Escolta, descobreix i crea la teva música
Dijous 6 de setembre, 9:30h
Lleida
Ohtli
Del 6 al 9 de setembre
Tàrrega
Pep Puigdemont
Dilluns 10 setembre, 18:30h
Girona
Bioritme
Del 23 al 26 d'agost
Vilanova de Sau
Dimecres 22 d'agost, 11h
Lleida