AGENDA
Família
Posa't la gorra
2018
Diumenge 18 de febrer, 10h
  • Lleida
Seu Vella

Posa't la gorra

Per celebrar aquests 5 anys, enguany el nostre lema és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista induscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats. Enguany l’ha dissenyada DESIGUAL, una empresa textil multinacional, amb seu a Barcelona, que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres. Inspirant-nos en el nom de la marca, identifiquem enguany la festa que ens fa iguals i reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

Horari: 

10 a 14h

Programa: 

Consulta el programa complert aquí

Preu: 

7€

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 30 de maig, 22:30h
Lleida
Taller 'De l'hort al plat'
Dies 26 i 27 de maig, 12h
Sant Fruitós de Bages
Fira bell
Diumenge 3 de juny, 10h
Bellcaire d'Urgell
A cau d'orella
Dijous 31 de maig, 20:30h
Lleida
Espectacle 'Agafa el Raspall' - Macedònia
Dissabte 26 de maig, 12h
Móra d'Ebre
La fauna pirinenca és la protagonista d'aquest taller
Diumenge 27 de maig, 10h
Alt Àneu
Cafè curt, curtmetratges, Cafè del Teatre, Lleida, Surtdecasa Ponent, juny
Dimecres 30 de maig, 21:30h
Lleida
Pool
Dissabte 26 de maig, 18h
Lleida