AGENDA
Espectacles
Antígona
2018
Diumenge 14 de gener, 18:30h
  • Artesa de Lleida
Teatre Municipal

Teatre 'Antígona (o les enfants terribles)'

Sinopsi: 

‘’Dos joves assajen una obra de teatre a un magatzem. Perquè no ho poden fer enlloc més.’’

A tots ens ha passat. Tots hem llegit algun dia alguna cosa on ens hi hem sentit identificats d'una manera especial i ens ha emocionat fent- nos imaginar que allò que aquelles línies estan explicant en realitat parla de nosaltres.

Segurament és molt pretensiós dir que m'he vist, o ens he vist reflectits en l'Antígona d'alguna manera, però és gairebé impossible controlar el que sentim, i aquest n'és un exemple clar.
Com a joves que volem canviar les coses suposo que és fàcil fer aquesta relació personatge-persona, però el que és més difícil és dur-ho a terme a la vida i fer de la convicció d'Antígona un pretext per ser persones pensants i inconformistes amb el que se'ns ha imposat.

Potser aquest idealisme que pot semblar inútil i pedant es deu simplement a la immaduresa emocional de dos joves de 20 anys que encara no tenen clar el que és la vida. Potser l'edat ens anirà apagant a poc a poc i ens convertirà en persones més passives i conformistes. No ho sé. En tot cas, ara és el nostre moment i hem de reivindicar el que creiem just.

Vivim en un moment polític i social complicat. La legalitat ens diu, per exemple, que la veu d'un poble no pot ser escoltada o que hi ha gent que ha de resignar-se a no sortir dels seus països en guerra. O tots sabem que l'apartheid, l'esclavitud o el colonialisme eren legals.

En definitiva, la legalitat és qüestió de poder, no de justícia. I avui, nosaltres, us animem a prendre partit sobre algunes coses. I algunes de molt petites i properes.

Preu: 

5€

Més informació: 

Et pot interessar

Espectacle de dansa, Companyia Amaia Dorronsoro, Port Tarraco Sunset Festival, 2018
Divendres 20 de juliol, 20h
Tarragona
Espectacle 'Meraki' - Roberto Oliván
Dies 20 i 21 de juliol
Tortosa
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 18 de juliol, 22:30h
Lleida
Les sabates noves de l'emperador
Diumenge 21 d'octubre, 18h
Maçanet de la Selva
Espectacle de Creació Deltebre Dansa 'Easy'
Diumenge 22 de juliol, 22h
Deltebre
Teatre 'Una gossa en un descampat'
Del 25 de juny al 29 de juliol
Barcelona
Ramon Bartrina,
Dimecres 18 de juliol, 22h
Girona
Espectacle 'Asuelto' de HURyCAN
Dimarts 17 de juliol, 22h
Deltebre