AGENDA
Espectacles
Carnaval
2018
Dissabte 17 de febrer, 22h
  • Tàrrega
Teatre Ateneu

Teatre 'Carnaval'

Torna el Concurs de Grups Amateurs de Teatre Ciutat de Tàrrega, un dels certàmens més representatius d’aquest àmbit escènic a Catalunya. La convocatòria assoleix enguany tres dècades de trajectòria. Sis muntatges en competició desfilaran pel Teatre Ateneu (10 nit) tots els dissabtes del 17 de febrer al 24 de març, convidats pel Grup de Teatre BAT de la capital de l’Urgell. Hi seran presents diversos gèneres, oscil·lant de la comèdia al drama, amb interpretacions i escenografies que res tenen a envejar al teatre professional. El palmarès distingirà la millor interpretació principal masculina i femenina, interpretació secundària masculina i femenina, escenografia, direcció i grup. Amb el suport de la Regidoria de Cultura, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Lleida.

Sinopsi: 

En una comissaria de policia, quatre agents intenten resoldre la desaparició d’una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil, ni tampoc es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic que sacseja la vida de tots els personatges. Un desafiament a l’espectador que el farà vibrar, sentir i, a més, plantejar reptes a la seva intel·ligència i la seva sensibilitat.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 23 de maig, 22:30h
Lleida
Improsia 144
Dijous 24 de maig, 22:30h
Lleida
La mirada violeta - Aina Torres i Meritxell Gené
Dijous 24 de maig, 19h
Móra d'Ebre
Teatre 'Moby Dick' amb Josep Maria Pou
Dijous 7 de juny, 21h
Tarragona
Quim Masferrer
Divendres 24 d'agost, 22h
Alpicat
Molt soroll
Dijous 24 de maig, 13:00h
Tàrrega
Tragèdia al call
Diumenge 3 de juny, 10:30h
Tàrrega
Pool
Dissabte 26 de maig, 18h
Lleida