AGENDA
Espectacles
Carnaval
2018
Dissabte 17 de febrer, 22h
  • Tàrrega
Teatre Ateneu

Teatre 'Carnaval'

Torna el Concurs de Grups Amateurs de Teatre Ciutat de Tàrrega, un dels certàmens més representatius d’aquest àmbit escènic a Catalunya. La convocatòria assoleix enguany tres dècades de trajectòria. Sis muntatges en competició desfilaran pel Teatre Ateneu (10 nit) tots els dissabtes del 17 de febrer al 24 de març, convidats pel Grup de Teatre BAT de la capital de l’Urgell. Hi seran presents diversos gèneres, oscil·lant de la comèdia al drama, amb interpretacions i escenografies que res tenen a envejar al teatre professional. El palmarès distingirà la millor interpretació principal masculina i femenina, interpretació secundària masculina i femenina, escenografia, direcció i grup. Amb el suport de la Regidoria de Cultura, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Lleida.

Sinopsi: 

En una comissaria de policia, quatre agents intenten resoldre la desaparició d’una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil, ni tampoc es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic que sacseja la vida de tots els personatges. Un desafiament a l’espectador que el farà vibrar, sentir i, a més, plantejar reptes a la seva intel·ligència i la seva sensibilitat.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Lo cargolet blues
Diumenge 7 d'octubre, 11:30h
Lleida
Sardanes
Dissabte 25 d'agost, 21:30h
Balaguer
Girona en moviment
Del 6 al 9 de setembre
Girona
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 5 de setembre, 22:30h
Lleida
Comalada
Del 5 al 26 d'agost
L'Ametlla de Segarra
Pep Puigdemont
Dilluns 10 setembre, 18:30h
Girona
Manes
Divendres 31 d'agost, 22h
Olot
The Chanclettes
Dilluns 20 d'agost, 22h
Móra d'Ebre