AGENDA
Espectacles
Plors de cocodril
2018
Dissabte 10 de març, 17h
  • Lleida
Teatre Municipal Julieta Agustí

Teatre 'Plors de cocodril'

Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor…massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.

Sinopsi: 

S’obre la porta de l’estança dels “cocodrils”, els nadons de l’escola bressol, i algú entra. Qui és? La Senyoreta? No, és un l’electricista que ve per canviar una bombeta fosa. Li sona el telèfon. Ah, és el seu company que l’espera per esmorzar. Res, uns minuts i serà amb ell. Canvia la bombeta però, en obrir el llum per comprovar que ja funciona, s’adona d’on és . Ara sí, sense fer soroll intentarà tornar enrere, sortir, tancar la porta i que ningú es desperti. Però, ja és massa tard. Algú comença a plorar! Els seus plors en desperten un altre, i una altra, i una altra. Sona de nou el telèfon, però amb els nervis, li cau i el perd en la foscor. Sembla que ara ja ploren tots. … Què ha de fer? Marxar? No s’atreveix, no pot deixar-los plorant. Ha de retornar el silenci inicial a l’estança dels “cocodrils”. Com s’ho farà ? Si gairebé no sap com agafar-los! No patiu perquè se’n sortirà.

Després d’uns moments de pànic i de total desconcert aconsegueix a poc a poc de restablir la calma. Els gronxarà, acaronarà i els tranquil·litzarà. Descobrirà estratègies i aptituds davant dels més petits que mai no hauria imaginat. Els plors es convertiran en riures. Trastejarà els llitets d’una banda a l’altra com si fossin cotxes a gran velocitat, travessaran túnels d’altes muntanyes i s’amagarà per escapar de fantasmes que els volen espantar… Ballarà valsos, cantarà a la lluna i somiaran que els biberons i els bolquers floten per l’espai. Explicarà històries de cocodrils que bavegen i de germans més grans. Tornarà a jugar i retrobarà el nen que porta dins i que li permetrà sentir-se proper a aquells de qui es creia tan distants.

Fitxa tècnica: 

Idea original: Pere Romagosa
Autors: Andreu Martínez i Pere Romagosa
Director: Andreu Martínez
Intèrprets: Pere Romagosa
Escenografia: Alfred Casas
Construcció escenografia: Pere Casanovas i Alfred Casas
Vestuari: Rosa Mª Coca
Música: Nil Moliner
Disseny de Llums: Miki Arbizu
Disseny de so i efectes: Sergio Sisques
Tècnic de so i llum: Sergi Casanovas
Fotografia: Andreu Trias
Disseny Gràfic: Magda Puig
Producció: La Pera Llimonera

Co-producció: Teatre l’Escorxador de Lleida

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 30 de maig, 22:30h
Lleida
Taller 'De l'hort al plat'
Dies 26 i 27 de maig, 12h
Sant Fruitós de Bages
Teatre 'Moby Dick' amb Josep Maria Pou
Dijous 7 de juny, 21h
Tarragona
La fauna pirinenca és la protagonista d'aquest taller
Diumenge 27 de maig, 10h
Alt Àneu
Espectacle 'Agafa el Raspall' - Macedònia
Dissabte 26 de maig, 12h
Móra d'Ebre
Pool
Dissabte 26 de maig, 18h
Lleida
Quim Masferrer
Divendres 24 d'agost, 22h
Alpicat