Activa't
,
2018
Dijous 13 de desembre, 19h
Seu Vella
Lleida

Trobada '21 dies per canviar el món'

'21 dies per canviar el món' és una conferència de Marie Reig que parla del poder de la creativitat i de com aconseguir activar la millor versió de nosaltres mateixos i nosaltres mateixes.

La conferència ha estat un èxit a Berlin, Londres i al Reinvention 2017, el festival de creativitat i innovació de referència a Amèrica Llatina, i aquest desembre arriba a Lleida de la mà de la Fundació Ferreruela Sanfeliu.

Sinopsi: 

Marie Reig es descriu com una ciutadana anònima amb el do de la comunicació i amb la missió de demostrar que cada gest humà és una arma de construcció massiva i la nostra vida la nostra més preuada obra d’art. Els seus temes de treball son els valors humans, la creativitat, la participació, el treball en equip, l’energia universal, el factor humà i la creació artística al servei de la transformació.

Reig és membre fundador del Col·lectiu Creatiu Lleidatà ZZZ (TripleZeta), és col·laboradora habitual de la Fundació Ferreruela Sanfeliu i ha treballat en diversos projectes culturals a nivell europeu.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1