Música
,
2019
Diumenge 14 d'abril, 19h
Teatre Ateneu
Tàrrega

Concert d'Andrea Motis & Ignasi Terrazza Quintet

La cantant, saxofonista i trompetista Andrea Motis tornarà al Teatre Ateneu duent sota el braç el seu àlbum Emotional dance, enregistrat a Nova York. No hi faltarà el seu mentor Joan Chamorro (saxo i contrabaix), aquí formant part del quintet que completaran Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra elèctrica) i David Xirgu (bateria).  

Actuació emmarcada dins del cicle Tàrrega Sona 2019.

Sinopsi: 

Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. La primera vegada que escoltes Andrea Motis et quedes meravellat, com li va passar a Quincy Jones que la va escoltar interpretant la música d’ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker i la va convidar a compartir escenari. Aquesta jove artista canta amb una personalitat que no es veia fa anys, encara que també toca el saxo i la trompeta. D’això en té gran part de responsabilitat el seu mentor Joan Chamorro.

La banda que els acompanya és un referent musical, i ja han estat sol·licitats per tocar en els millors clubs i festivals de jazz europeus.

El primer disc d’Andrea Motis és Emotional Dance, editat pel legendari segell Impulse!. Gravat a Nova York amb una banda estatunidenca, ha estat produït per Jay Newland y Brian Bacchus, coneguts pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter.

Preu: 

5€ menors de 18 anys i majors de 65 anys | 10€

Fitxa tècnica: 

Joan Chamorro (contrabaix i saxo)
Andrea Motis (veu, saxo i trompeta)
Ignasi Terraza (piano)
Josep Traver (guitarra elèctrica)
David Xirgu (bateria)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1