Música
,
2019
Diumenge 17 de febrer, 20:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Robert J. Hunter Band

Robert J. Hunter, arriba a Espanya des de les illes britàniques. Combina la seva veu aspra i poderosa amb el so salvatge d'una guitarra ben carregada de Blues. Amb una energia imparable, esquinça el seu so a ritmes dolços i frenètics que t'obliguen a moure el cap. El seu poderós àlbum de debut, 'Songs for the Weary', va rebre l'èxit de les llistes de Blues i l'aclamació de la crítica, i el seu single, 'Demons', va aconseguir el número u en la llista de Blues d'iTunes al Regne Unit. "Before the Dawn" el va seguir a finals del 2015 i va mostrar que Robert J. Hunter havia madurat i s'havia desenvolupat com a cantant, compositor i instrumentista. I en poc temps Robert J. Hunter va llançar un àlbum acústic en solitari, "Where I'ma From", amb el segell independent, Spiritual Records. 

Al 2017, Robert J. Hunter va ser finalista en l'International Songwriting Competition (ISC) amb la seva poderosa balada "Preacher", que va ser escollida entre 16,000 temes a concurs. 

El nou àlbum de Robert J. Hunter, és el seu quart treball d'estudi, "The Robert J Hunter Band", es va llançar al febrer de 2018 i presenta dos singles número u en iTunes, "Wait Your Turn" i "Suzy". Aquest LP homònim captura a The Robert J Hunter Band en la seva forma més orgànica, natural i crua. Gravat en directe, aquest és un disc net i honest, no ocult darrere de la composició de la producció excessiva, lliure de càrregues en arranjaments afegits. Després de la seva presentació a The Great British Rhythm & Blues Festival, The Robert J Hunter Band van ser escollits com a darrer acte per competir en l'UK Blues Challenge en el llegendari Cavern Club de Liverpool. 

Aquesta és una banda de Blues brut i desgastat en el seu recorregut, que ha estat perfeccionada a la perfecció mitjançant el treball dur i un gran nombre de xous en viu. Es presenten a la península per primera vegada i no deixarà indiferent a ningú que s'acosti a veure'ls en directe. Aquesta banda és increïble! 

Preu: 

10€ anticipada | 13€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1