AGENDA
Espectacles
Ara Malikian
2019
Divendres 25 de gener, 21h
  • Lleida
Teatre de la Llotja

Espectacle 'Ara Malikian'

‘Royal Garage World Tour’ al·ludeix a la relació de Malikian amb els garatges com a font d’inspiració musical. L’actuació s’estructura com un recorregut pels garatges que han fet de banda sonora de la seva llarga carrera per multitud de països.

Ara Malikian va iniciar el 2017 la seva gira mundial amb l’espectacle ‘La increíble Gira de Violín’. Durant dos anys, el violinista ha realitzat més de 200 concerts, en els quals ha venut més de 267.000 entrades, exhaurint-les a més de 150 escenaris. Enguany, ha fet actuacions a Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Belgrad, Praga, Bratislava i Kuwait.

Sinopsi: 

Malikian, que porta gairebé dues dècades residint a l’Estat espanyol, ha treballat vuit anys al Teatro Real de Madrid i ha enregistrat més de 40 discos. A més, ha creat la seva pròpia orquestra, participant en la producció de molts espectacles mediàtics amb l’objectiud’apropar la música clàssica i popular a tot tipus de públics. El seu llenguatge musical, personal i virtuós, li ha permès incorporar la música d’altres cultures en les seves actuacions.

Preu: 

De 48 a 54€

Més informació: 

Et pot interessar

Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Jane Eyre
Diumenge 3 de març, 19h
Lleida
Pedrolo
Dijous 21 de febrer, 20h
Tàrrega
Espectacle 'Maremar' - Dagoll Dagom
Diumenge 3 de març, 19h
Figueres
Norma
Dimarts 5 de març, 19:30h
Tàrrega
Sol Picó
Divendres 9 de març, 19:30h i 21h
Cervera
6è Circ Picat
Del 28 al 30 de juny
Alpicat
That's a musical!
Dissabte 9 de març, 18h
Lleida