AGENDA
Espectacles
Ara Malikian
2019
Divendres 25 de gener, 21h
  • Lleida
Teatre de la Llotja

Espectacle 'Ara Malikian'

‘Royal Garage World Tour’ al·ludeix a la relació de Malikian amb els garatges com a font d’inspiració musical. L’actuació s’estructura com un recorregut pels garatges que han fet de banda sonora de la seva llarga carrera per multitud de països.

Ara Malikian va iniciar el 2017 la seva gira mundial amb l’espectacle ‘La increíble Gira de Violín’. Durant dos anys, el violinista ha realitzat més de 200 concerts, en els quals ha venut més de 267.000 entrades, exhaurint-les a més de 150 escenaris. Enguany, ha fet actuacions a Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Belgrad, Praga, Bratislava i Kuwait.

Sinopsi: 

Malikian, que porta gairebé dues dècades residint a l’Estat espanyol, ha treballat vuit anys al Teatro Real de Madrid i ha enregistrat més de 40 discos. A més, ha creat la seva pròpia orquestra, participant en la producció de molts espectacles mediàtics amb l’objectiud’apropar la música clàssica i popular a tot tipus de públics. El seu llenguatge musical, personal i virtuós, li ha permès incorporar la música d’altres cultures en les seves actuacions.

Preu: 

De 48 a 54€

Més informació: 

Et pot interessar

Visites Guiades Nocturnes a Guissona, 2019
Dies 14, 22 i 29 d'agost, 22h
Guissona
Espectacle de circ 'Beatbox Circ' de Improvisto's Krusty Show
Dijous 22 agost, 22h
Castellserà
Cicle d'Estiu Nits al Celler, Cooperativa de Falset-Marçà, 2019
Del 6 de juliol al 24 d'agost
Falset
Festa Major de Pradell de la Teixeta, Juliol, 2019
Del 27 al 29 de setembre
Pradell de la Teixeta
Cafè curt, curtmetratges, Cafè del Teatre, Lleida, Surtdecasa Ponent, juny
Dimecres 28 d'agost, 21:30h
Lleida
8è Garrigues Guitar Festival, 2019
Del 29 de juny al 24 d’agost
Les Borges Blanques, el Cogul, Bellaguarda, Vinaixa, La Granadella, Torrebesses, Granyena de les Garrigues, La Pobla de Cérvoles, La Floresta, L'Espluga Calba, Juneda, Arbeca
Xiques
Del 20 al 22 d'agost
Igualada