Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
2a edició del Gastrosarao a Penelles, un esdeveniment que casa els murals de la població amb la gastronomia autòctona dels restauradors i productors participants. Un maridatge ben atípic on cada productor participant, oferirà un seguit de degustacions per a que pugueu tastar-les mitjançant els tiquets degustació. A banda, l'esdeveniment comptarà amb les actuacions de Joan Balcells i de Thinkin' Wild.
Hi participen: Raig d'Arbeca, Cervesa Lo Perot, el celler Castell del Remei, el Restaurant 2007, Carn Sargaire, A gust, Cooperativa Tres Cadires, Formatges l'Oliva, Prunus, Cal Balcells, Lo Xaragall, Torrons Fèlix i Tortichef.
1€ tiquet degustació 2€ lloguer de copes
Red Flavors i Ajuntament de Penelles
Facebook Red Flavors Facebook Ajuntament de Penelles