Espectacles
,
2019

Teatre ‘La importància de ser Frank’

Teatre ‘La importància de ser Frank’ d’Oscar Wilde, un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social.

David Selvas dirigeix aquesta versió lliure d’aquesta comèdia convertida ara en una divertida i àcida faula, de plena actualitat, que incorpora melodies originals interpretades en directe pels mateixos actors. Una festa a la vida i un cant a la llibertat, la intel·ligència i l’amor, que dispara de ple contra la hipocresia social i mostra al públic una font inacabable de dobles vides i falses cares.

Durada: 1 hora i 45 minuts

Sinopsi: 

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia. 

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Preu: 

10€ menors de 29 anys | 16€ reduïda | 20€ general

Fitxa tècnica: 

Direcció: David Selvas 
Repartiment: Miki Esparbé, David Verdaguer, Paula Malia, Paula Jornet, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1