Espectacles
,
2019
Dissabte 13 d'abril, 20h
La Saleta
Lleida

Teatre 'Romeo y Julieta, una mirada distinta'

La companyia barcelonina Antzoki Teatteri torna aquest dissabte, 13 d'abril, a La Saleta per representar l'obra 'Romeo y Julieta, una mirada diferente'.

Aquest versió del clàssic de Romeu i Julieta, on els protagonistes tenen el transtorn d'espestre autista (TEA) ha estat representada per tota Espanya, i ha participat en festivals a Mèxic i Argentina. 

Sinopsi: 

Julieta és una noia jove. Viu amb la seva germana Tea, els seus pares i la nodrissa, qui s'encarrega d'elles. Julieta no és pas com tu. Però en el fons s'assembla a tu. Viu controlada per la seva germana, que desitja que la Julieta pugui tenir una relació amb un noi. Un noi com tu. Romeo és un noi jove. Viu amb la seva mare. Ella està obstinada en què el seu fill tingui una vida com la teva. Però en Romeo tampoc no és pas com tu. Encara que en el fons s'assembli a tu. L'últim dia abans de la festa de disfresses, la Tea i la Julieta aniran a la botiga de màscares de la Sra. Montesco. Allà, el Romeo i la Julieta es coneixeran, per sempre. Aquesta és la història d'un amor impossible. Però no per part d'ells, sinó pels altres. Pels que són com tu.

Preu: 

Aportació 12€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1