Arts
,
2020

Projecció de 'Las golondrinas de Kabul'

Per celebrar el Dia Internacional de l’Animació, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, ofereix la projecció de la pel·lícula francesa 'Las golondrinas de Kabul', dels directors Eléa Gobbé-Mévellec i Zabou Breitman i que es va poder veure en la passada edició d’Animac 2020 Time Capsule. 

La pel·lícula es projectarà en VOSC (francès)

Edat recomanada: majors de 12 anys.

Sinopsi: 

El film ens trasllada a l’estiu de 1998, quan la ciutat de Kabul es troba en ruïnes i ocupada pels talibans. L’Atiq i la Mussarat porten anys casats i ara gairebé ni es parlen: ell no pot suportar més la seva feina com a guàrdia en una presó per a dones, mentre ella pateix agonitzant una malaltia incurable.

Els seus destins es creuaran amb els de la Zunaira i en Mohsen, dos joves enamorats que, tot i la violència i penúries que viuen a diari, somien amb un futur millor. Un dia, un gest espontani d’en Mohsen farà que les seves vides facin un gir irrevocable.

Preu: 

 

Entrada gratuïta
Aforament limitat. Cal passar a recollir l'entrada prèviament a les taquilles del CaixaForum Lleida o adquirir-les aquí (enllaç).

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Facebook Animac
Web CaixaForum Lleida

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar