Música
,
2021
Dissabte 11 de desembre, 20h
Espai Orfeó
Lleida

Concert d'Irene Reig Trio

En el marc de la temporada de jazz de l'Espai Orfeó, concert d'Irene Reig Trio, formació encapçalada per la compositora i saxofonista Irene Reig, acompanyada de Pau Sala i Joan Casares.

L'interès per la música d'Irene neix a una edat molt primerenca. Als 15 anys s'endinsa en el món del jazz com a saxofonista quan forma part de la Sant Andreu Jazz Band, per a després estudiar a l'ESMUC amb professors de la talla de Eladio Reinón, Gorka Benítez i Xavi Figuerola. Posteriorment viu a Amsterdam, ciutat on s'instal·la per cursar un Màster d'Interpretació tutelat per Ferdinand Povel.

Reig, compositora i saxofonista, gaudeix ja d'una dilatada trajectòria inundada de referències. El seu primer disc com a líder, 'Views' (DiscMedi/Blau, 2017), format per un quintet, on tamé hi va col·laborar el trompetista i fliscornista John Swana, i format per temes propis, evoca records de Barcelona, Amsterdam i Filadèlfia, tres ciutats on ha viscut. Els seus dos següents discos són com a líder de l'octet The Bop Collective: el primer porta el nom de la banda 'The Bop Collective' (DiscMedi/Blau, 2018); el segon es titula 'Iapsis' (The Changes, 2019). Tots dos ofereixen temes originals i arranjaments carregats de personalitat i frescor que confirmen a la banda com una de les revelacions jazzístiques nacionals.

Preu: 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Orfeó Lleidatà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1