Arts
,
2021

Exposició 'Univers Femení'

Exposició 'Univers Femení', una mostra col·lectiva d'artistes dones ja molt representatives i reconegudes en el panorama artístic actual de l’art contemporani.

L'exposició s'emmarca en el context del dia Interncional de la Dona Treballadora, i pretén potenciar el talent i la producción artística de dones artistes i creadores.

Horari: 

De dimarts a divendres: de 17 a 20:30h
Dissabtes: de 10:30 a 13:30h i de 17 a 20:30h

Inauguració: 

 

Divendres 5 de març, a les 19 i 20h
Cal fer inscripció prèvia al correu galeria@espaicavallers.com o a través d'instagram @galeriaespaicavallers.

Sinopsi: 

Cada vegada més estem assistint a la incorporació definitiva de les dones al món del treball en tota la seva amplitud, i també la inversió dels percentatges de gènere a les universitats, on les dones han passat a ser majoria com a estudiants, doctores i docents, també en les disciplines artístiques.

Malgrat això, s’ha constatat que en l'àmbit de la creació la visibilitat de la dona és encara francament minoritaria. Cal preguntar-se en quina mida la representació d'homes i dones creadores respon avui a la realitat que es viu al carrer, fruit del progrés de segles.

Tenim la certesa que un sistema de l'art, a l'igual que un sistema cultural, només és saludable si és plural, i que la diversitat artística és l'únic camí per aconseguir un sistema de l'art plural.

Preu: 

Entrada lliure

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1