Jump to navigation
Dissabte 9 de novembre
De l'1 a l'11 de novembre
Del 21 de setembre al 17 de novembre
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Cada dijous
Jornades gastronòmiques Cuina de l'Horta, vins de Ponent, que compta amb la participació d'11 restaurants que oferiran menús especials amb productes de l'Horta maridats amb vins de 21 cellers de la DO lleidatana que formen part de l'associació Lleida Wine Route.
La iniciativa vol promoure i reivindicar el producte de proximitat i posar en valor l'Horta de Lleida, i, a la vegada, donar suport a la restauració després de les dificultats viscudes durant la pandèmia.
Algunes de les creacions que han preparat per a l'ocasió són, per exemple, carpaccio de peus de porc amb vinagreta de caragols i tomàquet confitat; terrinade corder xisqueta a baixa temperatura amb reducció de ratafia; paella d'estil cassola del tros (arròs amb porc, pollastre, conill, espinacs i caragols bovers); melós de galta de vedella amb bolets i salsa de vi Costers del Segre, o bunyols de poma Reineta amb crema, entre moltes altres.
> Consulta els restaurants i cellers participants, així com els menús que ofereixen, aquí (enllaç)
Revista Cuina
La Paeria · Ajuntament de Lleida i Ruta del Vi de la D.O. Costers del Segre
Web Revista Cuina Web Cuina de l'Horta, vins de Ponent