Arts
,
2021
Del 21 al 27 de juny
Diversos espais
Maldà

Maldant la Pedra

Maldant la Pedra, el festival d'intervenció socio-artística a la pedra, un espai d'interpretació de l'ús cultural de la pedra, que proposa un seguit d'activitats que tenen com a eix principial la Pedra i que reivindica l'element lític en la intervenció artística. Es duran a terme xerrades, concerts, exposicions o tallers per a tota la família. 

Sinopsi: 

La relació de l'ésser humà amb la pedra és inherent al seu desenvolupament com a espècie. La Pedra ha estat eina, aixopluc, objecte de culte, peça d'art... la pedra ha estat present en l'evolució humana i ha ajudat la supervivència d'aquesta com a espècie.

Així ha esdevingut un objecte clau en la vida de les persones, aquesta vinculació tan forta en fa un element noble per a esdevenir-ne objecte d'art.

La importància central de la pedra en el costumari rural ha quedat relegada a objecte decoratiu en l'època postmoderna. Amb la clara voluntat de recuperar i promoure l'evolució de la funció entròpica de la roca, maldant la pedra vol obrir un espai de construcció cultural al voltant de l'element lític.

Programa: 

Del 20 de juny al 31 de juliol:
Bar Centro: Exposició 'Deorum' de Marta Pruna

Dilluns 21 de juny:
19h | Local Cultural de Maldà: Xerrada 'Camí de vida' amb Marta Pruna

Dimarts 22 de juny:
17h | Taller familiar d'escultura amb Feliu Martín

Dissabte 26 de juny:
22h | mas de les Comes: Concert 'Les Yeux Fermés' de Berta Puigdemasa

> Segueix la programació a través del compte d'Instagram @maldantpedra

Organitza: 

Ajuntament de Maldà i Maldanejant

Col·labora: 

Institut d'Estudis Ilerdencs

Més informació: