Família
,
2021

Teatre familiar 'Tina, la Bruixa Fina'

Teatre familiar 'Tina, la Bruixa Fina' a càrrec de la companyia Fornal d'Espectacles, un espectacle que, a partir d'una escenografia espectacular, atrapa el públic, nens i adults des del primer moment.

Una infinitat de detalls acompanyen aquesta història poètica sobre el desig de volar i fer-se gran dels més petits i la veu de l'experiència que exigeix prudència i aprenentatge…

Escenari, vestuari, cançons, titelles, teatre negre, teatre d'ombres, una excel·lent dramatúrgia i actors composen un espectacle total.

Sinopsi: 

L'espectacle narra la història de la Tina, una aprenent de bruixa molt espavilada. Als set anys, dos mesos, quatre dies i dues hores, vol créixer ràpid i dominar els secrets del seu futur ofici. Per aconseguir-ho compta amb els ensenyaments del seu oncle, el bruixot Tomassot, que viu de fer bàlsams per curar animals malalts.

Tomassot explica que cada ofici necessita d'un aprenentatge llarg i un gran esforç. Però la Tina està entestada a fer realitat el somni de volar amb una escombra sense tenir el coneixement adequat. Per això s'haurà d'empescar algunes trampes. 

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Xavier Company
Adaptació: Joan Gomila
Codirecció: Francina G. Ars i Frederic Roda
Ajudant de direcció: Cristina Brunet
Intèrprets: Marina Nicolau, Albert Martínez i Joan Gomila
Música: Albert Bartomeu
Escenografia: Castells
Tècnic de muntatge: Antoni Gomila / Gabriel Padilla / Cesc Muntané

Organitza: 

Ajuntament de Tàrrega

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1