Fires i festes
,
2022
Divendres 30 de setembre, 23h
Camp de futbol
La Sentiu de Sió

La Sentiuada

Arriba la festa que tancarà l'estiu a La Sentiu de Sió. La Nit del Jovent de la Festa Major de Sant Miquel amb La Fúmiga com a cap de cartell.

La Fúmiga és, sens dubte, un dels grups valencians que més acollida ha tingut entre el públic intergeneracional gràcies a la seva formació ben arrelada al fenomen bandístic valencià i a unes lletres i melodies que fan brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic. 'Espremedors' (Halley Supernova, 2019) va ser el seu disc de presentació amb temes tan icònics com 'Mediterrània', que els va posicionar amb força i els va valdre els premis Carles Santos (2020) i Premi Ovidi (2020). Després de xafar fort amb l’EP 'Pròxima Parada' (Halley Supernova, 2020), guardonat amb el premi Tresdeu, el novembre de 2021 la Fúmiga presenta el seu darrer àlbum 'Fotosíntesi' (Halley Records, 2021), on trobem la cara més madura de la banda, sense deixar de costat les melodies festives de la seua potent secció de vents.

La festa començarà amb un concert del grup de versions balaguerí Hao Band, a continuació el concert de La Fúmiga i acabarà amb una sessió del Dj Bacardit. A més, entre concert i concert gaudirem de la batucada a carreg de Bandelpal.

Programa: 

23:00h: Hao Band
01:00h: La Fúmica
03:00h: Dj Bacardit

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Jovent La Sentiu i Ajuntament de La Sentiu de Sió

Col·labora: 

Cricursa, OC La Sentiu, 3D3 events, TextilRed i Institut d’Estudis Ilerdencs

Més informació: 

  • imatge de control 1per1