Llibres
,
2023
Dies 2 i 3 de juny
Diversos espais
Lleida

7è El Segre de Negre

7a edició d'El Segre de Negre, el festival de Novel·la Negra i Criminal de Lleida, que enguany vol incidir en la important tasca dels i les traductores, ja que auesta edició coincideix amb la celebració del centenari de l'escriptor Josep Vallverdú.

Per aquest motiu, des del festival s'ha volgut recordar la seva important tasca com a traductor de novel·la negra i, d'aquesta manera, fer palesa la importància dels traductors, que ens permeten llegir en català obres escrites en altres llengües. Aíxí, algunes de les activitats del festival portaran el nom d'obres traduïdes per Vallverdú al català dins la mítica col·lecció de novel·la policíaca 'La Cua de Palla', dirigida per l'escriptor Manuel de Pedrolo als anys seixanta.

Durant els dos dies que dura el festival internarà tornar a oferir un programa variat i atractiu dedicat completament a la literatura de gènere negre, amb presentacions de novetats, taules rodones, activitats infantils, cinema, la seva tradicional ruta literària i els concursos de microrelats i fotografia.

Programa: 

Organitza: 

Pagès Editors i Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida

Més informació: 

  • imatge de control 1per1