Arts
,
2023

Alba Feito. 'El desig és una línia que no s'acaba'

L'Espai Transversal de La Panera acull el projecte expositiu 'El desig és una línia que no s'acaba', d'Alba Feito.

Comissariada per: 

Gisela Chillida

Sinopsi: 

Un cavall galopa amb el cap incendiat. Una espelma es fon en dolls suaus mentre la seva petita llum il·lumina amb una dringadera inestable. Flames a les mans com les vestals. Una capsa explota iradament. La fricció insistent encén una foguera que esclata i es consumeix. En l'univers d'Alba Feito, tot crema. El seu bestiari de traços suggeridors executats sense titubeig ofereix un erotisme multiforme, polític i contracultural.

Al·legories del desig dissident, els dibuixos sobre làtexxxx i ceràmica presentats en aquesta exposició posen en perill l'imaginari lúbric hegemònic —ja se sap: patriarcal, heteronormatiu, classista, racista, cissexista, capacitista.

Desitjar respon, per a Feito, a una posició política que travessa inevitablement qüestions relacionades amb la sexualitat, el cos i el poder. Al llarg de la història, ens hem sentit cohibides, jutjades, humiliades, en perill. Sexe sempre culpable i censurat. T-A-B-Ú. Per això, davant el terror i l'amenaça constants, Feito advoca per un feminisme lúdic, eròtic, promiscu, excitant i gojós que posa al centre els cossos desitjosos.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Centre d'Art la Panera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1