Música
,
2023
Dissabte 11 de febrer, 20:30h
Espai Orfeó
Lleida

Concert de Cesk Freixas

Concert del cantant, poeta i escriptor de cançons Cesk Freixas, on presenta 'Direm nosaltres', un disc on la presència de les guitarres acústiques i clàssiques és la protagonista, deixant tot l'espai per, aquesta vegada sí, un Cesk Freixas que canta amb molta proximitat, molt d'aire, i una sensibilitat inconeguda en ell, amb l'acompanyament deliciós i encertat del contrabaix i les percussions.

Nascut l'any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles, un petit poble situat al nord del Penedès, ha publicat nou discos, tres llibres de poesia i tres contes infantils. El darrer treball discogràfic es titula 'Direm nosaltres' (U98 Music, 2022), i consta únicament de poemes musicats del llibre homònim de Roc Casagran, escriptor sabadellenc que sovint puja als escenaris amb Cesk Freixas per realitzar tot tipus d'espectacles poètics i musicals.

Amb 'Direm nosaltres', Freixas evidencia el vincle entre la cançó d'autor i la creació poètica, que ja havia reivindicat anteriorment musicant autors de caire més clàssic, com Joan Salvat-Papasseit, Joan Brossa, Apel·les Mestre o Marià Villangómez. 

Preu: 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Orfeó Lleidatà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1