Música
,
2023
Divendres 3 de març, 22h
Cotton Club
Lleida

Concert de Delafé y Las Flores Azules

En el marc de l'11a edició del Curtcircuit, concert de Delafé y las Flores Azules, que van marcar tota una generació gràcies a un segell inconfusible de hip-hop de mig temps acompanyat de melodies dolces i lletres costumistes que romantitzaven la quotidianitat urbanita.

L'any 2015 van separar-se i per fi, després de 7 anys de carreres en solitari, Oscar D'Aniello aka Delafé i Helena Miquel aka Las Flores Azules es retroben per una molt esperada gira, on els acompanya Dani Acedo, el músic i compositor amb qui han treballat des de 2009. La gira reviurà els grans clàssics del grup acompanyats per la formació de músics amb què van presentar 'Vs Las Trompetas de la Muerte', la secció de vents, guitarrista i bateria. 

Una bona ocasió per poder tornar a escoltar en directe temes com 'Mar el poder del mar', 'Enero en la playa' o 'El Indio'.

En aquesta ocasió els i les assistents també podran gaudir del directe d'Ana López, més coneguda com a Twin qui, després de diversos discos amb Her Little Donkey, debuta en solitari amb un EP on l'electrònica i els contrasts són els grans protagonistes. L'EP, de títol homònim, està format per quatre petites dosis d'un nou imaginari que Twin comença a desplegar sense normes i sense lligams.

Horari: 

22:00h | Obertura de portes
22:30h | Inici del concert

Preu: 

 

18€ (+despeses) anticipada | 22€ taquilla
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

Instagram Cotton Club
Web Curtcircuit

  • imatge de control 1per1