Arts
,
2023
De l'1 d'octubre al 24 de desembre
Castell de Concabella
Concabella

Exposició de Sebastià Farré

Exposició de l'artista guissonenc Sebastià Farré, un gran innovador que busca constantment noves formes d'expressió artística. En aquesta mostra es podran contemplar obres de diferents sèries, que ajudaran l'espectador a conèixer els seus diversos estils i tècniques, que van des del més pur estil art pop americà fins al collage.

En els seus quadres, plens de color i de textures diverses, aconsegueix convertir elements i objectes quotidians i del carrer de diferents parts del món en autèntiques obres d'art. L'asfalt d'algunes ciutats, les tapes de les clavegueres, les persianes de ferro dels comerços d'algunes ciutats amb grafits o amb imatges de propaganda i fins i tot cadenats, panys de paret, personatges icònics, són traslladats als seus quadres amb una gran perfecció.

L'obra de Sebastià Farré ha rebut diferents reconeixements artístics i ha arribat a moltes parts del món (Nova York, Miami, París, Xangai, Lleida, Madrid, Barcelona…), tant a través d'exposicions col·lectives com individuals, de manera que s'ha convertit en un artista internacional.

Horari: 

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 14h

Inauguració: 

Diumenge 1 d'octubre, a les 13h

Preu: 

 

Visita a l'exposició:
Entrada lliure i gratuïta

Visita al Castell:
4€ entrada | 5€ visita guiada | 2,5€ reduït | Gratuït menors de 8 anys

Organitza: 

Castell de Concabella i Ajuntament dels Plans de Sió

  • imatge de control 1per1