Solsona
Solsona
Crta. de Basella, 1
25280 - Solsona
  • 973 482 310
  • solsonaturisme@ajsolsona.cat
Solsona
La Solsona Imprescindible

A prop del centre de Catalunya, a poc més de cent quilòmetres de Barcelona, Solsona és una petita ciutat de pedra vella, tradicions i cultura artesanal. Qui hi posa els peus queda seduït per la pau dels seus carrers, els edificis solemnes i els plaers d'una gastronomia lligada a la terra. La ciutat ofereix una àmplia oferta de visites guiades.

> Descarrega't el tríptic aquí (enllaç PDF) amb els punts que no et pots perdre quan visites Solsona.

> Compra aquí (enllaç) les entrades a les visites guiades culturals.

I si vols conèixer millor Solsona i el seu entorn natural, et proposem fullejar un catàleg amb més de 150 propostes a fer aquí (enllaç)

Rutes saludables per Solsona
Rutes saludables

L’entorn de Solsona, anomenat el Vinyet, conserva el mosaic antic de boscos, camps, cases de pagès i parets de pedra. El conjunt d’itineraris proposat, de baixa dificultat tant per fer a peu com en bicicleta i aptes per a tota la família, són rutes saludables que ens permetran descobrir racons i paratges singulars.

Consulta mapes, rutes (a peu i en BTT) i itineraris aquí (enllaç)

Festa Major de Solsona
Fires i festes

Solsona és la ciutat de Catalunya amb més gegants i bestiari popular per metre quadrat. En el seu calendari festiu, hi destaquen dues festes que no podrien ser més diferents: el Carnaval, a la fi de l'hivern i amb gresca contínua, i la Festa Major, al setembre, d'una solemnitat rigorosament pautada.

> Consulta el calendari festiu de Solsona aquí (enllaç)

Més informació

Passejant per Solsona us endinsareu en una ciutat plena d’història i de tradicions arrelades que es respiren per tots els racons del nucli antic, en una població de gegants i bestiari folklòric, de tradició ganivetera i artesania alimentària.