Arts
,
2023
Del 2 de juliol al 24 de setembre
Castell de Concabella
Concabella

Exposició 'Ermengol. 1985-2023'

Exposició 'Ermengol. 1985-2023', la primera exposició retrospectiva de l'artista multidisciplinari Armengol Tolsà BadiaErmengol, molt conegut arreu per les seves vinyetes humorístiques en diversos mitjans de comunicació, però que també ha conreat a bastament la caricatura, la il·lustració, el dibuix, l'escultura i la poesia visual.

Tot i que la seva obra gràfica publicada tant en premsa escrita com en magazins digitals vertebrarà aquesta exposició, també s'hi inclouran algunes de les canoes de la sèrie 'Kayart', un projecte en què va transformar 24 canoes en peces escultòriques, que definia com a "paranys visuals que indiquen que l'aparença no és l'únic factor que defineix la identitat". Dins d'aquesta mateixa línia, també hi haurà peces de la sèrie 'Bombones', sobre la transformació d'una bombona de butà. "Què passa si la pintem de color verd i hi afegim unes espines? Deixa de ser bombona? És un cactus? Aparentment, sí."

Les sèries 'Nerigrafies', dedicada a músics afroamericans, i 'Ermengolàrium', dibuixos sense paraules que inviten a una reflexió sobre la vida però sense perdre el somriure, entre d'altres, també hi tindran un pes important. 

Horari: 

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 14h

Inauguració: 

Diumenge 2 de juliol, a les 13h

Preu: 

 

Visita a l'exposició:
Entrada lliure i gratuïta

Visita al Castell:
4€ entrada | 5€ visita guiada | 2,5€ reduït | Gratuït menors de 8 anys

Organitza: 

Castell de Concabella i l'Ajuntament dels Plans de Sió

  • imatge de control 1per1