Arts
,
2023

Exposició 'Imaginaris multiespècies #terres de Lleida'

L'Espai 0 acull l'exposició col·lectiva 'Imaginaris multiespècies #terres de Lleida', una mostra que respon a la insostenibilitat mediambiental i social actual, i que ens convida a imaginar comunitats on els humans no viuen separats de l'entorn, sinó que mantenen relacions amb un món més ampli; unes relacions que són alhora vitals i letals, germinatives i destructives, constitutives i conseqüencials.

Els artistes se submergeixen en els complexos mons dels microorganismes, les plantes, els animals, els fongs i les criatures tecnificades, i posen de manifest que en tot moment interactuem amb altres éssers en denses xarxes d'interacció material. La mostra planteja que aquestes immersions impliquen alguna cosa més que comprendre que "tot està interconnectat".

> Artistes participants: Chiara Sgaramella, Llapispanc, Marta Bisbal, Tue Greenfort, Nien Boots, Eduard Ruiz, Vicky Benítez, Ferran Lega, Quimera Rosa, Olga Olivera-Tabeni, Pluriversal Radio (Anna Kindgren, Carina Gunnars, Elin Már Øyen Vister, Mirko Nikolić), Mary Maggic, Ruben Verdú, Cleofé Campuzano, Angela Melitopoulos i Maurizio Lazzarato.

Comissariada per: 

Christian Alonso

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Centre d'Art la Panera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1