Arts
,
2023

Exposició 'Vides compartides. Dins i fora'

L'Espai MiniPanera acull 'Vides compartides. Dins i fora', una mostra de Mariona Tolosa Sisteré, il·lustradora de publicacions infantils, entre altres projectes més personals i artístics; i l'Equip Pantera, que cultiva l'amor per la natura, l'ecologia i la preservació del medi ambient, i està pensada per a nens i nenes que sí que salvaran el planeta. 

Comissariada per: 

Helena Ayuso

Sinopsi: 

En aquesta ocasió volem acompanyar la infància a connectar-se amb la natura per entendre's com a part d'aquesta, i així estimar-la i protegir-la com el nostre propi ecosistema de vida.

"[…] de com el paisatge interior d'algú està profundament influït pel lloc de la Terra al qual ens dirigim, pel que un toca, pels models que un observa a la natura: la intricada història de la vida d'aquella persona a la Terra o fins i tot a la ciutat, on el vent, el cant dels moixons i la línia d'una fulla caiguda resulten coneguts. El paisatge interior respon al caràcter i la subtilesa del paisatge exterior. La forma mental de l'individu està tan influïda per la terra com pels gens" (Barry López).

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Centre d'Art la Panera

Més informació: