Espectacles
,
2023
Del 3 al 7 d'octubre
Diversos espais
Tàrrega

Lo Memefest, Festival de l'Humor de Ponent

5 edició de Lo Memefest, el Festival de l'Humor de Ponent, que ha superat totes les expectatives en les edicions anteriors i que aspira a convertir-se en el referent mundial de l'humor i els mems.

Aquest any es retrà homenatge a la figura de Pepe Rubianes, un dels humoristes més populars de les últimes dècades i que va destacar per la seva llengua afilada i mordaç. A punt de complir-se els 15 anys de la seva mort, recordar la seva figura i la lluita que exercia contra el fatxisme pot ser més útils que mai en el moment actual que vivim. A banda de rememorar el seu mític espectacle 'Rubianes Solamente' als Cinemes Majèstic, també es farà una xerrada amb amics i coneguts de l'actor per reflexionar que diria ara Rubianes davant el moment polític que vivim amb la puixança de l'ultradreta.

A més a més, l'edicó d'enguany comptarà amb la preestrena del primer espectacle en solitari d'Òscar Andreu, el show del podcast 'La Sotana' al Teatre Ateneu, la nit de monòlegs amb els millors humoristes catalans del moment, una exposició amb correbars sobre com hauria estat un altre passat targarí, un taller de poesia visual, el Primer OktoberFest Targarí, un espectacle d'improvisacions i una instal·lació sobre els problemes de salut mental i els joves.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar entrada o abonament aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació Agrat

Més informació: 

Web Lo MemeFest
Instagram Lo MemeFest