Llibres
,
2023
Dijous 30 de novembre, 19:30h
Sala d'actes del COAC Lleida
Lleida

Presentació del llibre 'Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera'

 

Presentació del llibre 'Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera', on intervindran Raül Avilla-Royo (Arquitectes de Capçalera), Jordi Mitjans (Arqbag), Ari Rodríguez Suñé (Coop. d'Era), Ricard Grau (laBoqueria Taller) i Alejandra Mejón (MejonArquitectura).

Sinopsi: 

La forma en la qual es practica l'arquitectura està canviant, impulsada per un creixent interès en projectes col·laboratius i pràctiques comunitàries. Així, les institucions i els ajuntaments de diferents països inclouen cada vegada a més als usuaris en la presa de decisions sobre l'entorn urbà i els mateixos ciutadans reivindiquen cada cop més exercit aquest dret.

Això implica un canvi en els rols dels i les arquitectes com mediadors i facilitadors de processos col·laboratius i interdisciplinaris. Aquest llibre, en format de caixa d'eines, presenta la metodologia per una arquitectura col·laborativa i redistributiva desenvolupada pel col·lectiu Arquitectos de Cabecera / Arquitectes de Capçalera (Barcelona), en la qual el projecte d'arquitectura esdevé una oportunitat per a la implicació ciutadana i, paral·lelament, la vinculació dels diferents agents i usuaris és una oportunitat de millora i investigació en el projecte.

Preu: 

Activitat gratuïta

Organitza: 

Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC)

Més informació: