Família
,
2023
Disabte 1 d'abril, 17h
Teatre de la Llotja
Lleida

Recuérdame, el musical de Coco

Recuérdame, el musical de Coco, el primer musical d'una de les pel·lícules més entranyables dels últims temps, creat i representat per la prestigiosa Companyia Nacional de Teatre Musical i sota la direcció de Pedro Pomares, delectaran al públic amb un dels grans musicals de l'any, amb totes les veus en rigorós directe, en un apassionant espectacle que emocionarà sens dubte a tots els espectadors.

Sinopsi: 

El protagonista és Miguel Rivera, un nen que viu en Santa Cecilia (Mèxic), i que somia amb ser un músic famós com el seu ídol: el difunt cantant Ernesto de la Cruz. Però la família de Miguel té una llarga i estricta restricció cap a la música. L'únic familiar a qui li agrada la música és a la seva besàvia: Mamà Coco.

En descobrir que el marit de la seva rebesàvia utilitzaba una guitarra igual que la del seu heroi, Miguel pensa que és el rebesnét d'Ernesto de la Cruz. Per això, intenta participar en un concurs de música del seu poble, però com ningú li deixa una guitarra, s'endinsa en el mausoleu d'Ernesto per a robar la seva.

Preu: 

20 o 22€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Lleida

Més informació: 

  • imatge de control 1per1