Fires i festes
,
2024
Dissabte 13 d'abril
Plaça de la Catedral
Lleida

6a Ponent Fest

6a edició de la Ponent FEST, la Fira d'Economia Social i Transformadora de Ponent que té l'objectiu de donar a conèixer les iniciatives i organitzacions de l'Economia Social i Solidària de Ponent.

Al llarg de tot el dia es podrà veure la mostra de les més de 30 entitats relacionades amb l'economia social i solidària, així com també es podrà participar en les tres xerradESS que giraran al voltant del tema central d'aquesta edició de la Ponent FEST: el decreixement i la corresponsabilitat.

Al matí es parlarà sobre el reconeixement de l'economia de les cures i la seva democratització, així com l'educació i el cooperativisme i la necessitat d'altres visions alternatives al món educatiu. A la tarda, es debatrà sobre els fets quotidians que es poden fer per aconseguir el canvi necessari de model socioeconòmic, i com s'aterra l'idea de la transició ecosocial. 

Durant la tarda, les famílies podran assistir a l'espectacle de teatre, humor i consciència 'Street is Lava' de la companyia de teatre Cruma. La jornada acabarà amb un concert a càrrec del grup I-Nuits Música.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Ponent Coopera - Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida

Més informació: 

Web Ponent Fest
Facebook Ponent Coopera
Instagram Ponent Coopera

  • imatge de control 1per1