Música
,
2024

Concert de bROTHERS iN bAND

Concert de bROTHERS iN bAND on oferiran el seu espectacle 'The Very Best of Dire Straits', amb el que han recorregut Països Baixos, Alemanya, França, Portugal, Luxemburg o Andorra transportant en la seva particular màquina del temps a través d'un seleccionat, acurat i ampli repertori que pertany ja a la memòria col·lectiva de diverses generacions, sent reconeguts a nivell europeu pel públic com un dels millors shows homenatge a dIRE sTRAITS de l'actualitat.

Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals en dIRE sTRAITS el mateix passa amb Angelo Fumarola. La seva veu, la seva expressivitat i la seva espectacular forma de tocar la guitarra mostren al Mark Knopfler d'una època passada que ja no tornarà, aquell que portava de la mà amb melodies que ja formen part de la memòria col·lectiva, aquell que deixava sorprès al públic amb la velocitat de les seves mans i la seva tan personal forma de tocar la guitarra.

No menys important és la banda que acompanya Angelo Fumarola, un grup de reconeguts músics de primer nivell que interpreten i recreen amb extrema fidelitat i altíssim nivell l'extens repertori de dIRE sTRAITS.

Preu: 

 

37€ general | 34€ Amic/ga de la Llotja
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Lleida

Més informació: 

  • imatge de control 1per1