Música
,
2024
Diumenge 2 de juny, 11:30h
Espai Orfeó
Lleida

Concert de La Follia Consort

Concert de La Follia Consort, la formació que retroba exalumnes i exprofessors de l'Aula de Cant del Conservatori Municipal de Música de Lleida en un espectacle vocal i instrumental que té com a objectiu difondre la música europea dels segles XV i XVI. 

En aquest període es va anar imposant la polifonia enfront de la música monòdica de l'època medieval i hi van predominar els instruments de teclat i de corda, com l'orgue, el clavecí, el llaüt i la viola de mà. 

A més a més, la música profana, eix del programa d'aquest concert, va tenir el seu creixement amb cançons de caire popular com el madrigal, poema cantat de tema liricogalant.

Preu: 

 

6€ general | 12€ donació
Comprar entrada o fer donació aquí (enllaç)

La recaptació del concert anirà íntegrament a l'Associació Salut Mental Ponent de amb l'objectiu de recaptar fons pel manteniment de les seves activitats. Es pot col·laborar assistint al concert comprant l'entrada general, o bé fent una donació directa en benefici de l'entitat.

L'Associació Salut Mental Ponent és una entitat sense ànim de lucre i d'iniciativa social de les comarques de Lleida, registrada l'any 1993, creada en el seu origen per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental, per tal de proporcionar orientació, informació, sensibilització, atenció social i un suport emocional i psicològic.

Organitza: 

Fundació Orfeó Lleidatà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1