Música
,
2024

Concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya

Concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, que viatja per Catalunya de la mà del director Joseph Bastian i amb el baríton Josep-Ramon Olivé com a solista.

En el programa, s'hi presenten quatre obres de l'inici del segle XX d'estètiques ben diferents. En primer lloc, l'encisadora 'Ma mère l'oye' del francès Maurice Ravel, que posa en música alguns contes de Charles Perrault. En segon lloc, el 'Poema romàntic' de Joan Lamote de Grignon –que l'orquestra recorda en el 75è aniversari de la seva mort–, que evoca sentiments amorosos amb influències shakespearianes.

A la segona part, sonarà 'El corn màgic de la joventut' de Gustav Mahler. Aquest cicle de cançons beu del recull de poesia popular alemanya del mateix nom publicat a principis del segle XIX, que va influir enormement en tot el moviment romàntic. Tanca el concert 'L'ocell de foc', la sensacional música d'un jove i –fins aleshores– desconegut Igor Stravinsky que responia així all seu primer encàrrec per part dels Ballets Russos de Serguei Diàguilev.

Durada: 120 minuts

Preu: 

 

30€ general | 27€ Amic/ga de LaTemporada
Compra entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Auditori Enric Granados

Més informació: 

  • imatge de control 1per1