Música
,
2024
Dissabte 1 de juny, 20h
Ateneu Golmesenc
Golmés

Concert d'I-Nuits

En el marc del cicle Veprades, Música als Ateneus, concert d'I-nuits, una formació musical formada al 2017 a Sidamon (Lleida), amb 2 discs publicats on presenten una proposta musical propera al pop-rock independent amb lletres que fan reivindicació del poder de la dona i missatges en clau feminista.

Les cançons també reflexionen sobre la necessitat de trencar motlles per fugir dels estereotips marcats per les grans èlits. 

El primer treball veu la llum el maig de 2021 i porta per títol 'Em Rebel·lo', produït per Albert Gilabert. El segon està produït per Víctor Ayuso i es publica el primer trimestre del 2023, en format de 3 singles: 'Encantats', 'Berlín' i 'L'Eufòria de passat', amb un videoclip dirigit per Laura Castelo, gràcies a una beca aconseguida per les Cases de la Música.

I-nuits ofereix també un format acústic i més íntim i reduït, on es repassa tot el seu repertori en una versió més acústica, la formació en aquest format és de Jordi Cabello a la guitarra solista, Oriol Bosch a la guitarra acústica i Anna Bosch cantant.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Federació d'Ateneus de Catalunya, Casa de la Música de Lleida i Fundació Orfeó Lleidatà

  • imatge de control 1per1